Wandeltraining

Beginsituatie, doel en trainingsprogramma.

Wandeltraining

Beginsituatie, doel en trainingsprogramma.

Wandelen, meer doen

Wandeltraining voor opstappers, doorstappers en verstappers

Wandeltraining

Wandeltraining voor beginners, genieters en kilometervreters.

Als beginnend wandelaar kun je voordeel halen uit een goede en deskundige opbouw van je wandelingen. Je leert stap voor stap hoe je wandelen kunt uitbouwen als een beweegvorm die je heel veel plezier en gezondheid kan bezorgen.

Loop je al wel eens een prestatietocht? Leer door training en oefening je techniek en snelheid te verbeteren, het zal je nog meer plezier en voldoening geven en zal blessures gemakkelijker voorkomen.

Wandelen is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren als je erg ziek bent geweest of als je aan een chronische ziekte lijdt.
Mijn ervaring in de begeleiding van wandelaars die rekening moeten houden met hun gezondheid wil ik graag beschikbaar stellen aan iedereen die wandelen wil gebruiken voor het verkrijgen van een betere leefstijl en uithoudingsvermogen.

Lees alles over onze wandeltrainingen en beweegprogramma's

Download mijn e-book over wandeltraining en bewegen, het is gratis

Wandelen voor beginners

Wandelen moet je leren, je moet er van leren genieten. Gericht leren hoe je rustig je wandelafstand en wandeltempo kunt opvoeren.
Leer hoe je een simpele maar effectieve wandeluitrusting samenstelt.

Wandelen van prestatietocht

Wandelen kan presteren zijn, bouw op de juiste manier op, ke zelf er plezier van hebben. Prestatietochten zijn heel aantrekkelijk om aan mee te doen. Vergroot het plezier voor jou door goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Wandelen voor gezondheid

Wandelen kan je helpen na ziekte, wandelen als medicijn.
Na of tegelijk met een therapeutisch traject zelf aan je uithoudingsvermogen en conditie werken en op een verantwoorde manier stapjes vooruit maken.

Stappen voor jezelf met de rugzak

Rugzakwandelen

Vanaf 15 augustus in Drunen en online
Wandelcoach: Frans Bergmans