12 weken wandelplan

met extra informatie

 

Wandel training

Wandelen met extra informatie
voor meer wandelplezier.

WandelFit 12-weken wandelplan

WandelFit Challenge is een 12-weken wandelpan dat gratis te volgen is.
Er is een versie voor pure beginners, mensen die nog nauwelijks beweging krijgen en er zijn verschillende programma’s voor de wat gevorderden of meer gevorderde wandelaars.

WandelFit Online Plus

WandelFit Online is een 12-weken wandelplan dat ook uitgebreid ahtergrondinformatie geeft over wandelen. Oefenvormen, hulpmiddelen om je weg te vinden, motivatie, voeding, oefeningen voor rust en herstel en tips voor wandelingen en wandeltochten. Aan het volgen van WandelFit Online zijn kosten verbonden.

Wandelcentrum

Wij bieden ondersteuning met loopgroepen, speciale trainingen, verschillende langere wandelingen en de speciale projecten.
Als deelnemer van Wandelcentrum Drunense Duinen kun je het uitgebreid trainingsschema van WandelFit Online gratis volgen. waarbij je extra  oefeningen en informatie krijgt om je motivatie te versterken en je te helpen je doel te bereiken.

Vier pijlers van programma

Naast bewegen, besteden we ook aandacht aan je gedrag, je voeding en de tijd die je maakt voor herstel. Je krijgt hier wekeliks aanvullingen voor op je trainingsprogramma. Samen met de wandelopdrachten die je krijgt vormt deze informatie een belangrijke steun in de rug om je motivatie gaande te houden.

Je zult merken dat op deze manier bezig zijn met je gezondheid alleen maar plezierig is en zijn vruchten afwerpt. Je ondervindt niet alleen de voordelen van bewegen maar komt er achter dat je op je gedrag te letten makkelijker de goede keuze kunt maken, balans bij je voeding maakt dat je lekkerder in je vel komt, letterlijk en figuurlijk. Door op tijd aan herstel en rust te denken houdt je het langer vol.

Bewegen

Gedrag

Voeding

Herstel

Onze filosofie

We wandelen omdat we dat erg leuk vinden. We wandelen omdat we weten dat het goed is voor onze gezondheid. We wandelen omdat we op plaatsen komen en details zien, die je met auto of fiets niet ziet. We wandelen voor ons plezier.
Dat plezier in wandelen willen we graag op anderen over brengen, als we daarin slagen zien we meer mensen de voordelen van wandelen ervaren, dat is waarom we veel energie stoppen in Wandelcentrum Drunense Duinen.

Bij wandeltraining laten we jou de keuze. De basistraining van WandelFit is gratis.

Wil je meer? Bij de WandelFit Challenge krijg je extra handvatten om jezelf te motiveren en zo het echte plezier in wandelen te ontdekken. We vertellen in de WandelFit Challenge over welke apps je kunt gebruiken, hoe je gemakkelijk je weg kunt vinden en navigeren.
We laten je ook kennis maken zaken als balans in je voeding, balans bij presteren, balans in je leven.

Ons blog

Hieronder vindt je een voorbeeld van de informatie die wij als aanvulling op de wandeltraining voor jou maken.