Wandeltraining

 12-weken wandelplannen

WandelFit 12-weken wandelplan

 

Er is keuze uit twee verschillende wandelplannen, met daarin weer verschillende trainingsprogramma’s.

Allereerst is er het gratis WandelFit 12-weken wandelplan, daarbij ontvang je twaalf weken lang wandelopdrachten. Je kunt kiezen uit de variant voor beginners, of de variant voor wandelaars die wandeltochten van tien of vijftien kilometer willen leren lopen.

Daarnaast is er een betaalde versie van het wandelplan. Bij deze versie, WandelFit Online Plus,  zijn er dezelfde varianten, maar breidt je de training  verder uit en ontvang je wekelijks tips en voorbeelden om goed te trainen.
Ook is er uitgebreide achtergrondinformatie, die je helpt wandelen nog plezieriger te maken.

Op het WandelFit Forum kun je contact houden met de trainer en je mede-cursisten. Informatie uitwisselen en wandelafspraken wordt zo wel erg gemakkelijk.

Onze activiteiten en ons aanbod

Wij bieden de best mogelijke training voor wandelaars. Met de verschillende wandelprogramma’s kun je in twaalf weken een voor jou haalbaar doel stellen en bereiken. Omdat de informatie via internet komt, kun je zelf kiezen wanneer je oefent of je kunt met een wandelmaatje samen oefenen en daardoor gemakkelijker volhouden.

Dat kan simpel gratis, door het wandelprogramma te volgen, maar je kunt ook het uitgebreide programma kopen en naast wandelenopdrachten krijg je heel veel informatie over wandelen, motivatie, uitrusting en leefstijl.

Informatie over jouw wandelplan:

Algemene informatie
over 12-weken wandelplan

Informatie wandelplan
beginners 0 – 5 km.

Informatie wandelplan
wandelaars 10 km.

Informatie wandelplan
wandelaars 15 km.

Informatie Online Plus
aanvullend programma.

Neem gerust contact op:

Frans Bergmans

06-51756501

info@fransbergmans.nl

of gebruik het contactformulier op deze site.

 

van Galenstraat 5
5151 ND Drunen