Ontdek wandelen

Bij onze wandelprojecten leer je beter bewegen, beter ontspannen
en ontmoet je andere mensen.

Je wandelt voor je plezier en ontdekt dat je op veel manieren kunt wandelen.

Ontdek het plezier van wandelen
met de wandelprojecten van
Wandelcentrum Drunense Duinen.
Ga meer bewegen en beter wandelen.
Ga voor een betere leefstijl.

Als je alleen maar meer en beter wilt bewegen, of je plannen hebt voor een prestatietocht, na ziekte weer conditie op moet bouwen, of aan je overgewicht wilt werken.
Wij, van Wandelcentrum Drunense Duinen, hebben een programma dat bij je past. Zo is er het beweeg-en leefstijlprogramma WandelFit, we organiseren Stappen na kanker, bij Stappen voor jezelf bieden we aan jouw doel aangepaste trainingen. Voor de rustzoekers is er Stappen met aandacht.

Iedere week zijn er op vaste tijden loopgroepen van verschillend niveau, er is zelfs een speciale loopgroep voor mensen die ernstig rekening moeten houden met hun gezondheid, het tempo wordt daar aangepast aan de wandelaar die zijn dag niet heeft. Heel sociaal en gezellig.

Als extra service aan wandelaars die individueel op pad willen gaan of aan wandelaars die te ver van ons wandelgebied wonen om steeds hierheen te komen bieden wij de mogelijkheid om via wandeltrainer.nl cursussen te volgen of informatie te krijgen.
Online cursussen en e-books voor verschillende onderwerpen zijn al te downloaden of zijn in ontwikkeling.

Ontdek
onbekende paden

Wandelen in de Drunense Duinen

Wandelen rondom huis en op andere mooie plekken.

Alles wat je over wandelen in de Drunense duinen wilt weten vindt je op deze website of kun je via het contactformulier vragen.

Je wordt op weg geholpen als je alleen wilt gaan, maar als je niet wilt, kunt of durft wandelen je mee met onze wandelgroepen.
Naast de wekelijks ingeplande loopgroepen, op verschillende dagen en van verschillend niveau, vindt je in onze agenda en wandelshop nog meer wandelactiviteiten.

Sluit je gerust aan bij onze themawandelingen of proeflessen. Deelname reserveer je in de wandelshop, ook voor gratis lessen en wandelingen.Dat is nodig omdat we een maximaal aantal wandelaars toelaten. Met maatjes lopen is reuze  gezellig en sociaal, maar wandelen in een menigte is niet onze sport.

Stappen voor jezelf met de rugzak

Pelgrimeren kun je leren, pelgrim worden doe je zelf

Omdat ik geboren ben in een bedevaartsplaats ligt pelgrimeren me na aan het hart, omdat ik vroeger bij scouting al jong geleerd heb te hiken, ligt rugzakwandelen me na aan het hart. Deze twee voorkeuren bepalen dat er verschillende projecten zijn die plgrimeren en hiken te maken hebben.