Wandeling september, Kampina

door 16mei,19

Kampina

Wandeling september, zondag 2 september Het wordt een traditie binnen Wandelcentrum Drunense Duinen, ieder jaar ergens in Nederland een heidewandeling. Er zijn heidelandschappen die door gras zijn overwoekerd. Dit jaar is veel heide verdroogd. Daarom niet speciaal wandelen in een heideveld, maar in een gebied waar vroeger meer heide was. Het grasland van de Kampina.

Leeuwen

Leeuwen leven in graslanden, maar je kunt ze ook vinden in woestijnachtige gebieden waar er matige begroeiing te vinden is, open savannen. Na deze hete zomer heeft de Kampina wel iets weg van een savanne. Zouden wij er leeuwen tegenkomen? Ik denk het niet maar het is er wel het land voor.

Praktische informatie

Op zondag 2 september gaan we de lange wandeling van september lopen op de Kampina. We treffen elkaar op de boswachtersparkeerplaats aan het Loo in Boxtel. Op de navigatie instellen Het Loo 4, 5281 SJ Boxtel en dan de straat verder uitrijden brengt je op de juiste plaats. We vertrekken om 9.30 uur en zijn omstreeks 13.00 of 13.30 uur weer terug bij de auto. Onderweg is er geen horeca, dus neem wat te eten en te drinken mee, we nemen de tijd voor een picnic.

Deelname en opgeven

Vaste deelnemers aan het wandelcentrum kunnen gratis deelnemen en mogen een familielid of bekende introduceren. Als je een stempelkaart van het wandelcentrum hebt kun je iemand introduceren, we verrekenen dat met een strip. Het is fijn als ik weet wie er mee gaan, ik verzoek jullie of hieronder in de reacties of per mail aan mij op te geven of je meegaat.

3 Reacties

 1. Hennie Lutters

  Hoi Frans, ik wil graag mee op 2 september . Groetjes Hennie.

  Antwoord
 2. Ans v Liempt

  Ik ga Zondag mee wandelen

  Groetjes.

  Antwoord
 3. Gerda Voorhaar

  Ria en ik willen ook graag mee wandelen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *