Wandeling oktober, Liempde en de Dommel

door 19mei,19

Liempde, Dommel, Duits Lijntje

Wandeling oktober, zondag 7 oktober Het speelde al lang door mijn hoofd, we gaan een keer langs een rivier wandelen en dan oversteken met een pont. Daarbij dacht ik aan bredere rivieren en een stoere veerbaas die ons veilig over zou zetten. Maar het wordt anders, leuker denk ik.  

Boerenland

Vanuit een gezellig dorp, over graspaden, het Sint Janspontje en langs mooie boerderijen gaan we naar het Duits lijntje. Over stille boswegen en landwegen op de rand van bos en boerenland op weg naar en ook door stiltetuin De Eschdonck. Als er belangstelling voor is een uitstekende gelegenheid om een eenvoudige meditatieoefening te doen.

Praktische informatie

Op zondag 7 oktober gaan we de lange wandeling van oktober lopen rondom Liempde. De lengte van de tocht is ruim 12 kilometer. We treffen elkaar op het Raadhuisplein in Liempde Op de navigatie instellen 5298 AC Liempde We vertrekken om 9.30 uur en zijn omstreeks 13.00 of 13.30 uur weer terug bij de auto. Afhankelijk van het weer en de wensen kunnen we onderweg of aan het einde wat drinken in een van de vele café’s in deze omgeving. Maar neem wat te eten en te drinken mee, het is altijd gezellig, als het weer er zich voor leent, een picnic te houden.

Deelname en opgeven

Vaste deelnemers aan het wandelcentrum kunnen gratis deelnemen en mogen een familielid of bekende introduceren. Als je een stempelkaart van het wandelcentrum hebt kun je iemand introduceren, we verrekenen dat met een strip. Het is fijn als ik weet wie er mee gaan, ik verzoek jullie of hieronder in de reacties of per mail aan mij op te geven of je meegaat.

5 Reacties

 1. Helma Kamp

  Ik ga graag weer een keer mee!
  Heb de datum geagendeerd.

  Antwoord
 2. Hennie Lutters

  Gezellig! Ik ga graag mee.

  Antwoord
 3. Ankie enders

  Ik ben van de partij. Groetjes van Ankie.

  Antwoord
 4. Martien en Riet Verhoeven

  We gaan graag mee wandelen.gr.Martien en Riet.

  Antwoord
 5. Hannie

  IK ga ook weer graag mee. Groetjes Hannie

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *