WandelFit Wandeltraining

 Wandeltraining

 

 

   12-weken wandelplan

WandelFit 12-weken wandelplan

 

Er is keuze uit twee verschillende wandelplannen, met daarin weer verschillende trainingsprogramma’s.

Allereerst is er de gratis WandelFit Challenge, daarbij ontvang je twaalf weken lang wandelopdrachten. Je kunt kiezen uit de variant voor beginners, of de variant voor gevorderden die wandeltochten van tien of vijftien kilometer willen leren lopen.

Daarnaast is er een betaalde versie van het wandelplan. Bij deze versie, WandelFit Online,  zijn er dezelfde varianten, maar breidt je de training  verder uit en ontvang je wekelijks tips en voorbeelden om goed te trainen.
Ook is er uitgebreide achtergrondinformatie, die je helpt wandelen nog plezieriger te maken.

Op het WandelFit Forum kun je contact houden met de trainer en je mede-cursisten. Informatie uitwisselen en wandelafspraken wordt zo wel erg gemakkelijk.

Onze activiteiten en ons aanbod

Wij bieden de best mogelijke training voor wandelaars. Met de verschillende wandelprogramma’s kun je in twaalf weken een voor jou haalbaar doel stellen en bereiken. Omdat de informatie wekelijks per mail en internet komt, kun je zelf kiezen wanneer je oefent of je kunt met een wandelmaatje samen meer bereiken omdat je veel en uitgebreide ter zake doende informatie krijgt.

Dat kan simpel gratis, door alleen te wandelen, maar je kunt ook het uitgebreide programma kopen en naast wandelen heel veel leren waar je plezier van hebt als je gaat wandelen.

Informatie over jouw wandelplan:

Voldoende bewegen

Onderling contact

Wandeltocht 10 km

Wandeltocht 15 km

Neem gerust contact op:

Frans Bergmans

06-51756501

info@fransbergmans.nl

of gebruik het contactformulier op deze site.

 

van Galenstraat 5
5151 ND Drunen