Wandelaanbieding!

Jouw eerste wandeling gratis!!

We hebben mooie aanbiedingen voor mensen die kennis willen maken met ons wandelcentrum

Aanbieding proefwandelen.

Als je mee wilt wandelen, maar niet weet of je het bij ons wel naar de zin zult hebben, nodigen wij je uit gewoon gezellig een keer mee te lopen. Als je het leuk vindt mag je zelfs vier keer meelopen voordat je kosten gaat maken.

Als je het naar de zin hebt kun je wekelijks op donderdag en zaterdag meewandelen.
We kijken samen welke groep voor jou het best geschikt is.

Dit aanbod is alleen geldig in de loopgroepen op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Dit aanbod geldt niet in de Mind Walk-groepen.

Een omschrijving van de verschillende loopgroepen lees je hier

Aanbieding ebook Wandeltraining

Als beginnend wandelaar kun je voordeel halen uit een goede en deskundige opbouw van je wandelingen. Je leert stap voor stap hoe je wandelen kunt uitbouwen als een beweegvorm die je heel veel plezier en gezondheid kan bezorgen.

Loop je al wel eens een prestatietocht? Leer door training en oefening je techniek en snelheid te verbeteren, het zal je nog meer plezier en voldoening geven en zal blessures gemakkelijker voorkomen.

Wandelen is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren als je erg ziek bent geweest of als je aan een chronische ziekte lijdt.
Mijn ervaring in de begeleiding van wandelaars die rekening moeten houden met hun gezondheid wil ik graag beschikbaar stellen aan iedereen die wandelen wil gebruiken voor het verkrijgen van een betere leefstijl en uithoudingsvermogen.