Ontdek wandelen

Door onze wandeltrainingen leer je beter bewegen, beter ontspannen
en ontmoet je andere mensen.

Bekijk ons aanbod

Ontdek de wandeltraining van Wandelcentrum Drunense Duinen, ga meer bewegen, beter wandelen. Ga voor een betere leefstijl.

Of je alleen maar meer en beter wilt bewegen, of je plannen hebt voor een prestatietocht, of je na ziekte weer conditie op moet bouwen, of je door overgewicht verantwoord wilt gaan bewegen.
Wij van Wandelcentrum Drunense Duinen hebben een programma dat bij je past. Zo is er het beweeg-en leefstijlprogramma StapFit, we organiseren Stappen na kanker, bij Stappen voor jezelf bieden we aan jouw doel aangepaste trainingen. Voor de rustzoekers is er Stappen met aandacht.

Ontdek
onbekende paden

Top Trainingen

We nemen deel aan landelijke beweeg-
programma’s en ontwikkelen zelf trainingen.

Beter en meer bewegen is goed voor je gezondheid, het brengt een goede balans in je leven en laat je fitter zijn. Een trainingsprogramma volgen helpt je ook meer plezier te hebben van wandelen. Een goed opgezette training, een training die past bij jouw beginsituatie zorgt er voor dat je meer plezier beleeft met wandelen, dat je minder blessures hebt en dat je beter weet welke uitrusting voor jou geschikt is. Met de juiste oefening geniet je van alle omstandigheden buiten, je weet je aan te passen en te genieten van wat de natuur biedt. Wij wijzen de weg naar onbekende paden.

 

Stappen voor jezelf met de rugzak

“Pelgrimeren kun je leren, pelgrim worden doe je zelf”