Wandelen bij Wandelcentrum Drunense Duinen

Voor wie niet alleen wil, kan of durft.

Wandelen bij Wandelcentrum Drunense Duinen

Voor wie niet alleen wil, kan of durft.

Bij Wandelcentrum Drunense Duinen houden wij van wandelen, frisse lucht, een goed gesprek en het verkennen van grenzen.

Wil jij meer gaan bewegen? Ga dan met ons wandelen en leer de vaardigheden om wandelen op jouw manier te beleven.
Geniet en ontdek de vele mogelijkheden van wandelen. Samen met ons of samen met een wandelmaatje.

Bekijk onze mogelijkheden hieronder, reserveer een proefwandeling, abonneer je op de gratis nieuwsbrief of bel voor informatie.

Loopgroepen

De ruggengraat van ons wandelcentrum, iedere week vijf groepen van verschillend niveau met daarnaast iedere week een trainingsles.
Gezellig en uitdagend wandelen, contuniïteit verzekerd.

Kuiergroep

Een groep wandelaars die bij hun wandeling ernstig rekening moeten houden met hun gezondheid. Niveau en tempo aangepast aan de vorm en mogelijkheden van de dag. Aanmelden na afspraak Frans Bergmans.

WandelFit

Als je wandelen leuk vindt en wilt gaan bewegen, of als je het advies kreeg te gaan bewegen, maar niet goed weet hoe dat aan te pakken, kunnen wij je helpen bij de start en zorgen dat je goed op weg komt.

De Omloop

Een project om te leren wat er komt kijken bij een meerdaagse wandeling. De weerslag van het project wordt uitgegeven in een e-book waar alle deelnemrs aan mogen meewerken.

Wandelingen

Iedere maand trekken we er op uit voor een “lange wandeling”. Een uitgebreide zwerftocht door de Drunense Duinen of een ander mooi natuurgebied in Nederland. Ook delen we eigen wandelervaringen.

Wandelblog

Als wandeltrainer deel ik graag mijn kennis en ervaring op het wandelblog. Informatie over wandelen en wat daar bij komt kijken, verslagen van mooie en waardevolle ervaringen.

Wandelshop

In de wandelshop kun je jezelf aanmelden als deelnemer aan onze activiteiten. Je vindt er informatie over kosten van deelname en kunt wandelingen en trainingen reserveren.

Nieuwsbrief

We geven regelmatig een Nieuwsbrief uit met de laatste blogberichten of mededelingen over wandelactiviteiten. Abonnement is gratis, je adres is bij ons veilig, we haten spam en je kunt altijd gemakkelijk afzeggen.

Wandelaanbieding!

Wandelaanbieding!

Jouw eerste wandeling gratis!!

We hebben mooie aanbiedingen voor mensen die kennis willen maken met ons wandelcentrum

Mee wandelen?