Vrolijk Pasen

door 10apr,20

Hoe is het met jullie?

Normaal hoef ik dat niet te vragen, samen gezellig kakelend weten we meestal hoe het gaat met onze wandelaars.

Maar dat is nu anders. Hopelijk gaat het jullie allemaal goed en zijn jullie gezond. Hier is ook alles goed en maken we er het beste van.

Ikzelf ben wat uit mijn doen, van vijf keer per week wandelen met groepen mensen, terug naar wandelen met zijn twee en samen de hele dag aan keutelen lijkt een tijdje vakantie, maar valt best tegen.

Gelukkig is het mooi weer en kunnen we toch veel buiten zijn. Daarnaast probeer ik ook op internet actief te zijn en daar tips en informatie te bieden over bewegen en wandelen. De komende tijd zal ik me daar meer intensief op richten. Daarover horen jullie zeker nog.

 Want ja, een ei kan gebroken zijn en niet meer geschilderd kunnen worden, je kunt er altijd nog een heerlijke ommelet van bakken.

Ik wens jullie allemaal sterkte en een goede gezondheid en hoop dat jullie allemaal je weg kunnen vinden in een wereld die definitief anders is geworden. Maak er allemaal het beste van.

 

De lente van 2020

 

Begin maart hadden we allemaal nog grote plannen, nu is daar niet veel meer van over en wachten we af. Maar hoelang?

Daar is weinig over te zeggen. Alhoewel?
Zeker is dat we niet zomaar na een paar weken van dit corona-virus af zijn.
Vooral voor mensen in de risicogroepen is het afwachten, misschien wel tot er een vaccin is, het wachten is op nieuw richtlijnen en nieuwe mogelijkheden.

In afwachting van nieuwe mogelijkheden zal ik de incasso van de kwartaalbijdragen stoppen. Julie hebben nog een paar weken wandelen van maart tegoed.

Ik had het plan per 1 april een nieuw betaalsysteem in te voeren, maar daar wacht ik nu mee tot betere tijden.

Er zijn drie wandelaars die al met het nieuwe betaalsysteem werken, met hen zal ik contact mee opnemen om de betaling te stoppen.

Hoe verder?

Dat weet ik werkelijk nog niet.
Veel zal afhangen van de tijd die het duurt om het “nieuwe normaal” uitvoering te geven en uit te vinden wat kan.
Veel zal afhangen van de risico’s die ouderen en andere wandelaars blijven lopen als we onze groepswandelingen hervatten.

Dan geldt niet alleen wat mag, maar zeker ook wat verstandig is.

Het lijkt in ieder geval voorlopig verstandig om binnen de richtlijnen van de overheid goed te blijven bewegen en de blik naar de toekomst te blijven richten.

Ik doe dat met de Lente Challenge 2020 . Het zou leuk zijn als je ook meedeed en wat van je zou laten horen op het bijbehorenden forum.
Als je de couponcode Lente2020 gebruikt kun je gratis meedoen.

Blijf gezond, blijf bewegen, blijf je verstand gebruiken en zorg goed voor elkaar, we zien er naar uit jullie weer te ontmoeten.

Kijk ook eens op “The Walking Companions” en zie wat daar aan het groeien is.

 

2 Reacties

 1. Hannie

  Hoi hoi, bij ons gaat het ook goed gelukkig. Druk zelfs. Laatste weken met mijn kindjes,Over huizen. Bizar in deze tijd. Ik mis het wandelen heel erg. Komt er ook te weinig van. Soms een avondwandelingetje of lekker even fietsen. Ik heb me aangemeld maar nog niks mee gedaan. Komende weken komt het er ook nog niet van. De Paasdagen neem ik wat rust. Ben een beetje moe. Lekker fietsen en niks moet. Even genieten.😊 Groetjes van ons. Misschien mogen we in juni weer wat wandelen met elkaar.

  Antwoord
 2. Marjo

  Mooie blog weer, Frans en ik las in de nieuwsbrief van Camino Comfort dat jullie denken aan een samenwerking. Denk dat dat een goede keuze is. Jullie vullen elkaar goed aan. Ik mis het wandelen met jullie, maar kan mij indenken dat jullie het nog veel meer missen met zoveel verschillende groepen. Ik keek enorm uit om in mei weer te gaan lopen, zoals we ook vorig jaar hebben gelopen met de Omloop. Zo’n mooie wandelingen gemaakt samen. Maar het is nu even niet anders. We gaan het hopelijk samen goed en gezond volhouden om daarna weer het wandelen langzaam op te pikken.
  Ik lees je Lente Challenge en doe er aan mee. Dank weer voor zoveel inspiratie.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *