Informatie vereniging

 

WSV The Walking Companions

Inlichtingen voor lidmaatschap:

ledenadministratie@thewalkingcompanions.nl

Ledenadministratie: Karin van Manen

Bestuur:

Voorzitter:  vacant

Secretaris:  Frans Bergmans

Penningmeester: Karin van Manen

 

Lidmaatschap

Voor wandelaars die lid willen worden van een wandelsportvereniging en daarmee ook van een wandelsportbond hebben wij een voordelig aanbod.
Het lidmaatschap van Wandelsportvereniging The Walking Companions is erg laag, als je bij ons lid bent, ben je ook lid van KWBN Koninklijke Wandelsportbond Nederland.

Wij hanteren de stelregel dat je ieder jaar voor 15 oktober het contributiebedrag voor het komende jaar aan onze penningmeester overmaakt.
Niet betalen wordt door ons uitgelegd als afmelden. Zo voorkomen we “vergeten” lidmaatschappen en houden we contact met actieve wandelaars.
Onze penningmeester herinnert je ieder jaar weer aan het feit dat je moet betalen, maar stuurt geen aanmaningen of andere aansporingen.

 

Lid worden

Je kunt lid worden door een mail te sturen naar onze ledenadministrateur.

Je ontvangt een rekening voor het contributiebedrag.

Je moet er wel rekening mee houden dat je zelf een eventueel bestaand lidmaatschap bij een andere vereniging of de KWBn rechtstreeks moet opzeggen voor 1 november.

Contributie 2018

De contributie voor 2018 bedraagt:

  • Basis lidmaatschap (Wandelvoordeelpas)   € 14,00
  • Standaard lidmaatschap (All-in)                   € 19,00

 

WSV The Walking Companions is ook de vereniging waarbij de deelnemers van Balance Support Goirle, Loopgroep Drunen, Wandelbewust en Wandelcentrum Drunense Duinen, alsook leden van de opgeheven Wandelclub Drunen zijn aangesloten.