Stappen na kanker

Als je ernstig ziek bent geweest of als je al je energie hebt gestopt in de begeleiding van een ernstig zieke partner is het belangrijk actief aan je gezondheid te werken.

Naar mijn overtuiging kun je daar zelf veel aan doen door je leefstijl aan te passen en te gaan bewegen. Wandelen is daarbij een goede manier om je conditie rustig en beheerst op te bouwen.

Stappen na kanker is een programma van Wandelcentrum Drunense Duinen, waarbij iedereen die zich daar zelf voor inzet op persoonlijke aandacht kan rekenen, persoonlijk wordt begeleidt bij de eerste stappen naar een beweeglijker leven.

Lees onderstaande informatie. Als je twijfels hebt of meer wilt weten bel of mail gerust.

 

Uitnodiging

Stappen na kanker is een uitnodiging aan (ex)kankerpatiënten om mee te doen aan mijn nieuwe wandelprogramma.

Als wandeltrainer en wandelcoach, organiseer ik een speciaal oefenprogramma, Stappen na kanker.

In 2015 ben ik met een groep ongeoefende (ex)kanker-patiënten gaan trainen. Na acht maanden beklommen we de Mont Ventoux.
Ik wil me nu ook inzetten om mensen individueel te helpen aan hun herstel te werken en hen te helpen bij het vinden van een nieuwe balans.

Nadat bij mij kanker geconstateerd is, kan ik ook als patiënt mijn ervaring delen. Ook al ben ik er heel goed van af gekomen en weer geheel genezen verklaard. Ik weet uit persoonlijke ervaring welk voordeel het heeft als je een goede conditie hebt, als je een goede uitlaatklep hebt, als je goede contacten hebt om je bij te staan.

Wandelen

Wandelen is bij uitstek geschikt om weer in beweging te komen. Het programma begint met een aantal individuele wandelingen op afspraak, waarbij ik speciaal met jou ga kijken wat je nu al kunt en wat je zou willen bereiken.

Stappen na kanker krijgt een eigen lotgenotengroep, waar je vervolgens bij aan kan sluiten op dinsdagmiddag of dinsdagavond.
Maar je bent ook vrij om je aan te sluiten bij een van onze andere loopgroepen. Al onze begeleiders en deelnemers zijn er aan gewend op te trekken met mensen met een oncologische achtergrond.

Wil jij de voordelen van wandelen ontdekken?
Maak een vrijblijvende afspraak en trek er eens met mij op uit.
Je knapt op van wandelen, lichamelijk en geestelijk en leert veel nieuwe, gezellige medewandelaars kennen.

Inlichtingen Stappen na kanker

Lees alles over Stappen na kanker op deze website, alle links naar de betreffende pagina’s staan hieronder.

Bel me gerust om meer inlichtingen. Beter nog, maak een afspraak voor een vrijblijvende wandeling. We kunnen dan samen bespreken wat voor jou belangrijk is.

Mijn inzet

Als je aan de slag wilt, neem ik er de tijd voor je individueel te helpen met de eerste stappen.
Ik neem er de tijd voor je zelfstandig op pad te helpen of ervoor te zorgen dat je in een groep met lotgenoten de natuur in kunt trekken. Ik neem er de tijd voor je te helpen keuzes te maken en aan je zelfvertrouwen te werken.

Neem contact op, we bespreken samen wat jij kunt en wilt. Samen gaan we wandelen en jouw programma bespreken.

Frans Bergmans
06-51756501

 

Kosten

De kosten van Stappen na kanker zijn, na de individuele wandelingen, gelijk aan de kosten van de loopgroepen.

Het begin van het project, de individuele begeleiding en het eerste kwartaal wandelen in de lotgenotengroep, is geheel zonder kosten.
Ik kan immers ook van jou leren?

Loopgroepen

Kosten loopgroepen € 30,00 per kwartaal.
Voor meer informatie zie loopgroepen