Stappen zetten, stappen maken.

Met dit motto in gedachten gaan we wandelen en trainen.
We hebben een programma “Stappen na kanker”. Daarbij ligt de nadruk op begeleiden van mensen die kanker hebben of hebben gehad of die met kanker in aanraking zijn gekomen en daardoor veel energie zijn verloren.
Indien nodig, is de start met persoonlijke begeleiding, ook online- trainen is mogelijk.
We beginnen in september 2017 een loopgroep voor lotgenoten.

We hebben ook trainingsprogramma’s voor mensen die hun wandelkwaliteiten willen vergroten.
Dat kan zijn als beginnende wandelaar, die wandelen wil gaan gebruiken als opstapje naar een gezonder leven, maar ook wandelaars met meer ervaring kunnen leren trainen voor prestatietochten.
Voor deze groepen wandelaars hebben wij het programma “Stappen voor jezelf” .

Lees onderstaande uitleg en klik op de logo’s voor alle informatie.

Stappen na kanker

Stappen na kanker is een project dat ik aangepakt heb nadat ik het project Ultieme Uitdaging Mont Ventoux heb gedaan en nadat ikzelf kanker heb gehad,
Met de kennis en ervarig daarmee opgedaan wil ik (ex)kanker patiënten helpen.

Het is een project om mensen te helpen, die kanker hebben gehad. Ook mensen die op andere wijze de nadelige gevolgen van kanker hebben ondervonden, helpen we een nieuwe balans te vinden.

Werken aan gezondheid, conditie opbouwen, ontspannen in de buitenlucht en praten met je coach of met lotgenoten is uitstekend te combineren met wandelen. Voor veel mensen is het bijkomend voordeel, dat het je uit de behandelkamer haalt en afleiding geeft.

Omdat voor iedereen het uitgangspunt anders is, omdat voor iedereen de omstandigheden anders zijn, kun je als start van jouw wandeltraining kiezen voor een persoonlijke begeleiding. Gewoon zonder kosten, omdat we willen helpen je aan het bewegen te krijgen.

Afhankelijk van wat voor jou goed voelt kun je kiezen voor een persoonlijk traject, kun je aansluiting vinden bij een groep, je kunt zelfs online een programma volgen.

Klik op het onderstaande logo voor meer informatie.

Stappen voor jezelf

Met Stappen voor jezelf begeleid ik mensen met het verbeteren van hun wandelprestaties. Dat kan zijn omdat ze willen beginnen met wandelen, maar ook als ze willen gaan trainen voor een prestatietocht.

Het is een serie trainingsprogramma’s die zorgen voor een goede voorbereiding op zelf te kiezen doelen.
Ze kunnen worden gebruikt als voorbereiding op een wandelevenement of wandelactiviteiten.

Omdat ik jarenlang met verschillende doelgroepen heb gewandeld kan ik snel beoordelen wat voor iemand nuttig is, welk trainingsschema gemaakt en gevolgd moet worden. Ik weet hoe je moet oefenen om jouw wandeldoel te bereiken. Welk dat doel is bespreken we samen, jij maakt de keuze, samen bekijken we wat haalbaar is.

Omdat ik jarenlang als wandeltrainer verbonden ben geweest aan het trainingsprogramma van Via Vierdaagse (KWBN) kan ik je ook begeleiden bij je training voor een prestatietocht. Dat kan een dagtocht zijn , maar ook een heuse Vierdaagse of een Kennedymars.
Voor iedere tocht maken we een oefenschema.

Klik op het onderstaande logo voor meer informatie.