Lente Chellenge 2020, week 3

door 29mrt,20

Lente Challenge, week 3

 

Het ziet er naar uit dat het virus de komende weken een blijvertje is en dat we ons er aan zullen moeten aanpassen.

Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat en net als ik er aan kunt denken hoe je in goede conditie moet blijven en ook de mogelijkheid hebt dat toe te passen. eenmaal ziek op een bepaalde leeftijd of medische conditie maakt dat je leven snel op zijn kop gezet kan worden door het virus. Maar ik ken ook al en paar mensen die het virus hebben verslagen met een milde aan griep denkend ongemak.
Duimen dus en allemaal sterkte.

Ik weet het, iedereen heeft andere en heel verschillende dingen aan zijn hoofd maar ik blijf er op hameren; bewegen is belangrijk.

Het is zo verleidelijk om niet te bewegen. Nu hebben we eindelijk een probleem dat we kunnen oplossen door uitgebreid thuis voor de tv te hangen en kunnen we de maatschappij een dienst te bewijzen als we de hele dag zitten te niksen.

Niks doen laat je spieren smelten en vanaf een bepaalde leeftijd heb je de grootste moeite die weer een beetje op orde te krijgen.

Kijk daarom eens naar de alternatieve beweegvormen die ik jullie wandelaars aanbiedt.

Lente Challenge 2020 inschrijven

De Lente Challenge is voor iedereen zonder kosten beschikbaar. Voor deelnemers van ons wandelcentrum, maar ook voor andere belangstellende wandelaars en mensen die nieuwsgierig zijn

 

Schrijf je gratis in op Lente Challenge 2020 en gebruik couponcode Lente 2020 om gratis mee te doen.

Inschrijven is verplicht omdat we spam willen bestrijden en controle te kunnen houden over de betrouwbaarheid van de deelnemers.

 

 

Programma week 3

In week 3 van de Lente Challenge hebben we weer veel verschillende onderwerpen, zoals; recepten om te delen, hoe je jezelf kunt vervelen, een ademhalingsoefening en een brainbreaker met je wijsvinger en duim, de start van de Springtouwcompetitie en het maken van een “Frisse Neuzen Rondje”.

Nieuwsgierig?  Schrijf je in

2 Reacties

 1. Sjef Molenschot

  Hoi Frans met mij gaat het goed wandel bij na iedere dag
  Gr Sjef

  Antwoord
 2. Frans Bergmans

  Hoi Sjef,
  Fijn dat je er op uit gaat. Het was heerlijk wandelweer de laatste weken.
  Hopelijk kunnen we weer snel samen gaan wandelen.
  Groeten, Frans

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *