Lente Challenge 2020, een andere lente

door 23mrt,20

Lente Challenge 2020,
een nieuwe lente, een andere lente

 

Vanaf begin maart is deze Lente Challenge al op talloze manieren aangepast aan de steeds wisselende omstandigheden.

Het grote plan was om op 14 maart,  de Lente Challenge 2020 bekend te maken en alle gegevens over trainen in de lente, trainen voor de Bloesemtocht bij ons wandelcentrum te publiceren.
De veranderende omstandigheden en mogelijkheden volgen elkaar in snel tempo op, daar moet ik rekening mee houden en de Lente Challenge op aanpassen.

Op 22 maart heb ik besloten het hele programma aan te bieden zonder daar wandelingen in op te nemen

Vanaf 12 maart heeft de overheid voor heel Nederland maatregelen in verband met de bestrijding van het coronavirus afgekondigd.

Omdat het kabinet heeft opgeroepen om in heel Nederland de sociale contacten sterk te verminderen, adviseert NOC*NSF alle aangesloten sportorganisaties om ook evenementen en bijeenkomsten met minder dan 100 deelnemers af te gelasten.
Ik heb daarom besloten de groepsactiviteiten voorlopig op te schorten, in ieder geval tot 6 april, maar in mijn hart geloof en vertrouw ik niet op die datum, als begin mei alles normaal is zal ik zeer blij zijn.

Omdat bewegen toch belangrijk is, laat ik de Lente Challenge in aangepaste vorm doorgaan, met informatie en oefeningen die binnen, in de tuin of op het balkon in de zon kunnen worden gedaan.

 

 

Gratis Lente Challenge 2020 voor iedereen

Vanaf heden is de aangepaste Lente Challenge voor iedereen zonder kosten beschikbaar. Voor deelnemers van ons centrum, maar ook voor andere belangstellende wandelaars en mensen die nieuwsgierig zijn

Nu we elkaar niet kunnen ontmoeten tijdens de wandelingen van de loopgroepen komt deze nieuwe site heel goed van pas.
We kunnen onderling contact houden en ik kan tips en informatie geven over bewegen in deze nieuwe en uitzonderlijke omstandigheden.

Daarnaast verzorg ik achtergrondinformatie bij wandelen, daarmee kun jij je voorbereiden op het wandelseizoen na de crisis.

 

 

 

 

Gratis inschrijven

 

Bewegen in een lente die anders zal zijn.

 

Iedereen kan zich gratis inschrijven voor het programma via onze shop.
Je gaat naar onze shop en koopt de training met kortingscode Lente2020. Je moet wel de hele inschrijving in de shop afmaken omdat je anders geen toegang tot de site krijgt.

 

Je krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord en kunt daarmee inloggen op de site en de Lente Challenge gaan volgen. Iedere maandag om 12.00 uur komt een nieuwe les beschikbaar.

Schrijf je in voor de Lente Challenge en maak gebruik van onze aanbieding. Door bij het afrekenen couponcode Lente 2020 in te vullen doe je gratis mee.

Als je bent ingelogt kun je ook meedoen op de pagina van The Walking Companions, de wandelmaatjes.
Daar vind je extra informatie en de mogelijkheid contact te onderhouden met andere wandelaars.

 

Hoe inschrijven?

Klik hier op Lente Challenge

Gebruik bij afrekenen de couponcode Lente2020

Iedereen, ook mensen die niet deelnemen bij Wandelcentrum Drunense Duinen, kunnen meedoen.
Het is belangrijk te blijven bewegen, daarom biedt het wandelcentrum deze service, zonder kosten, aan iedereen aan.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *