Kloosterfietspad

Kloosterfietspad

Fietsen langs Ons Kloosterpad in Brabant

Ons Kloosterpad is een wandeling van 330 kilometer langs kloosters in Brabant.
De wandeling is geopend in 2021en gaat in 15 etappes langs een groot aantal kloosters en voormalige klooster in Midden en Oost Brabant.
Er is een Bindboek Ons Kloosterpad uitgegeven waarin wandelaars verhalen kunnen lezen en hun eigen verhalen kunnen vastleggen.

Er is in het pad veel geïnvesteerd door verschillende partijen om de beleving van wandelaars te ondersteunen.

Kloosterfietspad

Ik zou Frans Bergmans niet zijn als ik niet een manier bedacht zou hebben om het een beetje anders te doen. Ik heb het Bindboek Ons Kloosterpad gekocht en houd dat als leidraad aan, maar ik ga het pad fietsen.
Daarbij maak ik gebruik van het voorwerk van Jan Verhoeven. Ik ontving van hem een lijst met fietsknooppunten. Ik heb Jan ontmoet in 2021 bij de Pelgrimshoeve Kafarnaum  te Vessem toen we per fiets op weg gingen naar Lourdes.

Omdat ik van pelgrimeren, hiken of zwerven houd, wil ik de fietstochten zo opzetten dat ze als een meerdaagse fietstocht te rijden zijn, maar ik maak ook een opzet waarbijde hele tocht is uit te voeren als een aaneenschakeling van dagtochten.

Informatie en neuwsbrief

Hoe je dat aan kunt pakken? Op deze pagina vind je informatie en uitleg om dat aan te pakken. De komende zomer zal de tocht en bijbehorende informatie steeds groeien.

Kom hier regelmatig terug of abonneer je op mijn nieuwsbrief, je blijft dat steeds op de hoogte van de vorderingen.

Frans Bergmans

Over Kloosterrondjes

Nieuwsbrief aanvragen

Wij beschermen je privacy en gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend om je zo goed mogelijk te informeren over onze activiteiten.
Lees onze privacyverklaring.

Kloosterfietspad

Hier vind je alle routes en info van het Kloosterfietspad

Kloosterrondjes

Hier vind je alle routes en info van de Kloosterrondjes