Kerstmis, maar dan anders

door 23dec,20

Einde jaar 2020

op naar 2021

 

Toen ik mijn Kertswens van 2019 erbij haalde om deze wens te schrijven, las ik van de hoop in 2020 een nieuwe balans te vinden na de droevige gebeurtenissen van eind 2019.

Nu terugkijkend kan ik niet zeggen of ik die balans heb teruggevonden en hoe ik in 2021 daarmee verder kom.
Daarvoor waren er in 2020 teveel trubbelingen en veranderingen.

Keer op keer moesten we allemaal onze verwachtingen bijstellen en er het beste van maken. dat was best moeilijk.

Ik ben er blij om dat we ondanks alle beperkingen onze loopgroepen in stand hebben kunnen houden. In de periode tussen de lockdowns in werden de wandelingen goed bezocht en hebben we heerlijk  gewandeld en gekletst.

Op dit moment zitten we weer in een lockdown, liggen de loopgroepen weer stil en wachten we hoopvol op goed nieuws over de ontwikkelingen in 2021.

De mensen rondom ons heen worden ongeduldig en feiten en meningen stroken steeds meer met eigenbelang en “preken voor eigen parochie” dan met de werkelijkheid.

Nieuwjaarswandeling

 

De traditionele Nieuwjaarswandeling kunnen we dit jaar helaas niet op de vertrouwde manier organiseren, maar we verzinnen wel een vervanging, later in het jaar en met een andere aanleiding.

De laatste maanden, en ook de komende maanden, waren en zijn er echt wel gebeurtenissen die gevierd mogen/moeten worden, dus houdt de berichten in de gaten.

Hopelijk kunnen we snel naar een nieuwe ordening die het ons mogelijk maakt weer samen te wandelen. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken, ik hoop dat er ook snel verbetering zal optreden in de omstandigheden.

In het nieuwe jaar kun je weer wandelen zoveel je wilt, ik heb een aantal ideeën die ik je snel zal presenteren.
Buiten wandelen,in de natuur bewegen is goed voor lichaam en geest, dar gaan we gewoon verder aan werken.

Prettige feestdagen

 

Gelukkig Nieuwjaar

 

Wij wensen iedereen bijzonder fijne feestdagen en hopen dat jullie allemaal vrede en tevredenheid kunnen vinden in de manier waarop we dit jaar Kerst en Oud en Nieuw kunnen vieren.

Ondanks de verschillen met “anders” hoop ik dat iedereen goede en fijne dagen heeft en weer met volle energie het volgende jaar tegemoet treedt.

Voor het nieuwe jaar wensen wij in de eerste plaats jullie allemaal een goede gezondheid toe, ook wensen wij dat we allemaal weer gerust en veilig kunnen doen wat we graag doen.

Natuurlijk wensen wij jullie ook veel wandelplezier toe.
Dat kan voorlopig niet in de loopgroepen, maar wandelen kan ook individueel,  alleen of met je partner of wandelmaatje.

Om dat wat gemakkelijker te maken zal ik jullie uiterlijk 28 december nog uitleg geven hoe je via ons wandelcentrum onderling af kunt spreken en de wandelingen die ik heb uitgezet kunt gaan lopen.

Zo snel als het weer kan gaan we op pad, als we weer met groepen van vier mogen lopen houden we ons niet in en vertrekken. Dat ging al heel goed en gezellig.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *