Fietsen op ht Kloosterfietspad

Gelijkgestemden, Fietsers op het Kloosterfietspad

Community

Een community is een virtuele gemeenschap die wordt gevormd door gebruikers van een website, product of merk. Communities bestaan uit gelijkgestemden die samen de interesse in een bepaald onderwerp delen.

Achter de meeste communities zit een gemeenschappelijk doel. Leden van een community kunnen elkaar informeren, helpen en ideeën uitwisselen.

De interactie met en binnen een community kan op verschillende wijzen worden gefaciliteerd. Gedacht kan worden aan een interactieve website, sociale media, discussieforum en het organiseren van evenementen. Binnen online communities kunnen de gebruikers zelf voor een deel bijdragen aan de content.

Hoe werkt het?

Deze site is opgezet als een ledensite,deelnemers met een account kunnen naast het lezen van alle informatie, ook reageren, vragen stellen, opmerkingen maken suggesties doen.

Elkaar helpen, elkaar inspireren, elkaar motiveren, dat maakt een community levendig. We bieden een besloten groep, met besloten forums. Dat wil zeggen dat alleen mensen die zich hebben aangemeld mee kunnen doen. Aanmelden is gratis, maar het vraagt wel een bepaalde motivatie om een account aan te maken.
Het is jouw eerste investering hier.

Fietsers Het Kloosterfietspad

Fietsers Het Kloosterfietspad is een groep belangstellenden en gelijkgestemden die graag fietsen en daarnaast nog interesse hebben in de geschiedenis van het kloosterleven in Brabant.

Het doel van de deelnemers is het fietsen van dit pad en daarnaast de mogelijkheid hebben informatie te krijgen over de geschiedenis en het belang in de geschiedenis van kloosters in Brabant.

Binnen deze groepis het mogelijk je activiteiten te beschrijven in het Fietsboek, vragen te stellen op de forum in de groep, kennis te delen over fietsen en het gebied waar we fietsen.
Deelnemers kunnen als ze zelf mooie tochten gemaakt hebben daarvan een verslag maken. In overleg met de redactie zal plaats gemaakt worden voor publicatie. Een nieuw Kloosterrondje?

Wat kun jij doen?

Na aanmelden en inloggen kun je vrijelijk beschikken over de informatie overhet Kloosterfietspad.

Je kunt het Fietboek niet allen lezen, maar er ook reacties plaatsen op eerder publicaties en je kunt er zelf boodschappen of vragen plaatsen.
Voor belangrijke onderwerpen onderweg maken we per onderwerp een forum, daarbij valt te denken aan info en discussie over overnachten, de weg vinden, bezoeken van kloosters en het onderweg zijn, onderweg op dit pad en in het leven.