Frans Bergmans

Wandelen, vertellen over wandelen, mensen meenemen op wandelingen en uitleg geven doe ik graag.

In de twaalf jaar, dat ik nu Wandelcentrum Drunense Duinen leidt heb ik al honderden mensen kennis laten maken met mijn manier van wandelen. Daarbij heb ik iedereen aangemoedigd zijn eigen manier van wandelen te ontwikkelen..

Ik ben er trots op dat ik veel mensen heb geholpen wandelen in hun leven te integreren. Dat is een whatsapp-groep die op zondagmorgen loopt. Maar ook pelgrims op weg naar Santiago, of deelnemers aan de Vierdaagse of de Tachtig van de Langstraat.
Ook gewoon de deelnemers van mijn loopgroepen. Natuurlijk ook de deelnemers aan uitdagingen als die naar de Mont Ventoux. Allemaal genieten ze op hun manier van wandelen en zijn ze gezonder omdat ze blijven bewegen.

Ik ben er trots op dat de naam Frans Bergmans en Wandelcentrum Drunense Duinen bij velen bekend is.
Met deze site en met de werkzaamheden die ik nog steeds graag doe hoop ik nog meer mensen enthousiast te maken voor wandelen.

De komende tijd maak ik tijd vrij om (ex)-kankerpatiënten wandelen te laten ontdekken. Indien dat nodig is ga ik mensen individueel begeleiden op de weg terug naar vitaliteit. In september 2017 start ook een loopgroep voor lotgenoten van kanker.

Daarnaast zal vanaf augustus een programma gaan lopen op de vrijdagmiddag waar ontspannen en wandelen aandacht krijgen.
Met een programma van Mind-Walk® ga ik een groepstraining en workshops geven. Dat is een serie meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

Het is een wens van mij om eindelijk een serie online trainingen op te zetten, waarbij mensen op eigen nieveau en met eigen tijdsbesteding wandeltraining kunnen oppakken.

Informatie op deze site:

 

Vragen? Opmerkingen?

Het is heel erg leuk als jullie reageren op mijn blogs en mijn informatie, op die manier kunnen we nog veel van elkaar leren.