Trainen en leefstijlverandering

Aan het begin van het jaar hebben veel mensen goede voornemens als het over bewegen en afvallen gaat.
KWBN heeft een nieuw beweegprogramma, FitStap.
Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal.

Wandelcentrum Drunense Duinen start een FitStap programma op 19 februari bij Buurthuis De Biechten in Hintham (Den Bosch) en op 20 februari bij Buurthuis De Stulp in Drunen. Aanvang 19.30 uur.

Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Aanmelden voor dit programma moet via de website www.fitstap.nl .

De kosten zijn € 139.00 inclusief de ondersteuning van een personal trainer.

Deelnemers van Wandelcentrum Drunense Duinen met een kwartaal abonnement, krijgen één kwartaal korting.
De bijdrage van het tweede kwartaal van 2018 wordt dan niet geïncasseerd.

Wandeltraining, een nieuw seizoen

Als je wilt gaan wandelen en zelf wel de motivatie op kunt brengen om op pad te gaan, maar graag informatie hebt over de juiste aanpak is het een goed idee mijn ebook Wandeltraining te downloaden.

Er zijn geen kosten aan verbonden, je geeft je e-mailadres op en kunt het boek lezen of downloaden.

Je bent meteen geabonneerd op mijn blog, daar publiceer ik dikwijls over wandelen, trainen en leefstijl.

Het abonnement opzeggen kan bij ieder nieuwe bericht eenvoudig.

Vierdaagse trainen

Traditiegetrouw begint bij de gevorderde wandelaar het trainingsseizoen voor de grote tochten ergens in januari of februari.

Voor de Vierdaagse van Nijmegen start op 5 februari de inschrijftermijn, die duurt tot 23 maart. Daarna volgt de loting als er meer dan 47.000 mensen zich hebben ingeschreven.

Wandelaars die voor de eerste keer aan de Vierdaagse mee willen doen en nog geen lid zijn van KWBN kunnen al op 15 januari vanaf 8.00 uur inschrijven. Daar zijn maar 1500 plaatsen beschikbaar en de ervaring leert dat deze binnen enkele dagen zijn uitverkocht.