FitStap Drunen en Den Bosch starten in februari 2018.

Krijg jij het advies om meer te gaan bewegen?
Wil je zelf een actiever leven?
Maar weet je niet goed hoe te starten?
Vraag je je af of het je echt gaat lukken om je fit(ter) te voelen of je gezondheidsklachten te verminderen?

Zet de eerste stap en laat Frans Bergmans je helpen met het KWBN-programma FitStap!

Startdata:

Den Bosch, SSC De Biechten, Hintham,
19 februari 2018, 19.30 uur.

Drunen, Buurthuis De Stulp,
20 februari 2018, 19.30 uur.

Duur van het programma 12 weken, met een pauze van een week in de Paasvakantie.

Met FitStap weer fit en vitaal

 

Nieuw beweegprogramma in Drunen en Den Bosch

 

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 19 februari start FitStap in Den Bosch en op 20 februari start FitStap in Drunen. Gecertificeerde wandelcoach Frans Bergmans helpt de deelnemers om zich voor nog geen € 12 per week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

 

Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Frans Bergmans Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

 

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

 

FitStap coach

Ik ben Frans Bergmans, ik ben de oprichter en eigenaar van Wandelcentrum Drunense Duinen.

Als wandeltrainer en wandelcoach begeleidt ik wekelijks verschillende groepen wandelaars bij wandelingen in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en op andere schitterende locaties elders.

Ook begeleid ik individuele wandelaars die na ziekte, bij overgewicht of na lange tijd van inactiviteit persoonlijke begeleiding nodig hebben om in beweging te komen.

Ik probeer het belang van bewegen, in mijn geval wandelen, aan ieder die het horen wil duidelijk te maken.
Daarnaast vindt ik een gezonde leefstijl belangrijk.

 

Aanmelden

Het 12 weken durende programma FitStap kost € 139,-. Aanmelden kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.