Agenda wandelcentrum

Doorlopend programma

Loopgroepen

De loopgroepen vertrekken bij:
Café De Klinkert, Klinkert 1 te Drunen.

dinsdag: van 13.30 tot 14.45 uur.
donderdag: van 9.00 tot 10.30 uur
zaterdag: van 9.00 tot 10.30 uur
zaterdag: van 10.45 uur tot 12.15 uur.

Alleen bij storm of onweer

Verhindering en afgelastingen

Vanaf donderdag 20 mei gaan de loopgroepen weer van start, nog op 1,50 mtr van elkaar, maar wel allemaal gezellig samen.
De Whatsapp-groep "Wandelmaatje WCDD" wordt opgeheven.
Deelnemers en strippen-kaarthouders van Wandelcentrum Drunense Duinen kunnen zonder aanmelding meedoen. Nieuwelingen en introducees even aanmelden bij Frans Bergmans 06-51756501.

 

Op dit moment zijn er geen afgelastingen.

Hier worden afgelastingen gemeld. Bij harde wind en andere gevaarlijke situaties waarbij waarschuwingen worden afgegeven wordt op deze plaats een afgelasting bekend gemaakt.
Kijk een half uur voor het begin van de loopgroep hier. Ik zal tijdig waarschuwen.

 

Wandelingen

De onderstaande wandelingen zijn geschikt voor geoefende wandelaars, iedereen die in een loopgroep van Wandelcentrum Drunense Duinen meeloopt kan deze wandelingen aan. De afstand is langer dan je gewend bent, maar het tempo is erg ontspannen. Veelal gebruiken de rugzakwandelaars onder ons deze wandelingen als trainingstocht, daarvoor wordt het tempo aangepast naar een tempo waarbij je ontspannen kunt rondkijken en met elkaar praten en tegelijk een fikse inspanning leveren.

Wandelaars van buiten het wandelcentrum en introducees kunnen in afwachting van de ontwikkelingen rondom het corona-virus niet meedoen.
Kijk op de pagina Kosten van Deelname wat de mogelijkheden zijn of neem contact op met Frans Bergmans.

Blijf op de hoogte

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van alle activiteiten en wetenswaardigheden rondom wandelen en Wandelcentrum Drunense Duinen.

Alleen? Niet als je met ons mee wandelt.

Info wandeltrainingGratis proefwandeling